BasicXL er din online tøjbutik med basictøj i store størrelser fra 2XL til 15XL. 

BasicXL's DNA strækker sig tilbage til 2004, hvor vores tidligere grundlægger, Anders, satte de første spadestik til det, der hed Storstil.dk. Anders havde en klar vision med Storstil om at gøre det langt lettere og meget mere belejligt at købe tøj i store størrelser - og det er den vision, vi stadig efterlever hver eneste dag den dag i dag. Det var nemlig en udfordring at kunne finde behageligt tøj i en god kvalitet, der faktisk var tilgængeligt i størrelser fra 2XL og opefter. 

storstildk-logo

Siden 2004 er der løbet meget vand i åen og i 2021 besluttede vi, at det var tid fornyelse af både hjemmeside og navn. Derfor er Storstil.dk blevet til BasicXL og vores webshop har fået nyt udseende. Men du kan stadig forvente samme kvalitetsvarer, som du allerede kender og er vant til fra Storstil. 

Den dag i dag, er det nemlig stadig de færreste steder, hvor man faktisk kan handle størrelser i op til 15XL. Det synes vi bestemt ikke er godt nok, da det skal være muligt at købe behageligt tøj, uanset hvilken størrelse, man har behov for. Det er derfor vi hver eneste dag arbejder vi hårdt for at sprede budskabet om BasicXL, og på at hjælpe vores kunder med netop at finde den rigtige størrelse. 

Vi sørger for at vores lækre varer er af en rigtig god kvalitet og kommer fra leverandører, der efterlever samme værdier som os. Samtidig er det et must at tøjet er behageligt at have på og at du kan købe det til rimelige, ja faktisk billige, priser. Det er den filosofi vi lever efter.